Zwembad, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Luna, 7,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane

Zwembad Luna

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Luna 2-296
Afmetingen : 6,54m x 2,96m
Trap : Pacio
Liner : Gris
Vrije vorm

Zwembad LunaLuna

Het zwembad Luna is eenvoudig en eigentijds en past in elke omgeving. Het is een vrijevorm zwembad dat dankzij de Pacio-trap een heerlijke relaxzone bezit. Het zwembad is ook perfect voor wie wil spelen of in vorm wil blijven!

Afmetingen

De afmetingen van dit vrijevorm zwembad bieden een ideaal compromis voor gezinnen die een echt zwembad willen, maar niet veel ruimte hebben. Het zwembad is verkrijgbaar in twee formaten met een breedte van 2,96 m en een lengte naar keuze: 6,54 m of 7,47 m, goed voor een oppervlakte van 18 of 21 m². Perfect om het hele gezin van heerlijk comfort te laten genieten.

Standaarduitrusting

Uw zwembad wordt gepersonaliseerd dankzij tal van uitrustingselementen die u maximaal comfort bieden. De kleur van het zwembad passen we aan uw smaak aan; een liner in munt, azuurblauw, grijs of toscane, aan u de keuze! De moderne STONE-tegels maken het zwembad van uw dromen helemaal af. En tot slot kiest u ook de zwembadbodem die het beste bij u past: een vlakke of aflopende bodem, een duikbodem of een groot bad, voor intensief zwemmen of voor plezier met het hele gezin, het kan allemaal met uw zwembad van Waterair.

Comfortopties

Het zwembad Luna heeft een ingewerkte Pacio-trap en daarmee spaart u plaats uit rond het zwembad, een echte meerwaarde. Er is een waaier van alarmen en hekwerken verkrijgbaar om uw zwembad te beveiligen. Een ruime keuze afdekmogelijkheden zorgt ervoor dat uw zwembad op temperatuur blijft zodat u er ook vóór en na de zomer gebruik van kunt maken. Benadruk de vrije vorm van dit zwembad met lichtspots en/of trakteer uzelf op een tuinset om van de heerlijke zomeravonden te genieten.

De pluspunten 

Door zijn vorm is het zwembad Luna makkelijk af te dekken met een overkapping of met een zeil. Door die vorm komen eveneens alle voordelen van de Pacio-trap tot hun recht.

Luna is een vrijevorm zwembad dat gepersonaliseerd kan worden en aan al uw wensen beantwoordt.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht