Zwembad, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Emma, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Zwembad Emma

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Emma 1-415
Afmetingen : 7,24m x 4,15m x 2,96m
Trap : Pacio
Liner : Toscane
Vrije vorm

Zwembad EmmaEmma

Emma is een vrijevorm zwembad dat voldoende groot is om een relaxzone met een speelzone te combineren en tegelijk is het een zwembad met genoeg lengte om echt te zwemmen. Door de bijzondere vorm heeft het een elegante schoonheid die in elk type tuin past. 

Afmetingen

Dit ruime zwembad is verkrijgbaar in twee formaten: het eerste van 7,24 x 4,15 x 2,96 m biedt een oppervlakte van 22 m², het tweede is 8,17 x 4,15 x 2,96 m en goed voor 25 m². Door zijn afmetingen is dit zwembad zowel ideaal om heerlijk te luieren als om actiever van het water te genieten.

Standaarduitrusting

De uitgebreide standaarduitrusting maken van Emma een topzwembad. Volg uw smaak en kies voor een liner in munt, azuurblauw, grijs of toscane. De Pacio-trap sluit perfect aan op de vrije vorm van dit zwembad en de verschillende bodemprofielen waaruit u kunt kiezen, een vlakke bodem, een aflopende bodem of een duikbodem, beantwoorden aan de manier waarop u uw zwembad wilt gebruiken (spelen, duiken enz.). Voor een optimaal onderhoud van uw zwembad biedt Zwembaden Waterair u voor het model Emma de keuze uit 3 filtersystemen: een filter met patronen, een met zand of een compactsysteem.

Comfortopties

Extra kleuren voor de liner, 3 andere filtersystemen, Locaroc, Locatec en Locatec Premium, tegels en witte of gekleurde led-schijnwerpers kunnen uw zwembad nog mooier maken. Bij dit stijlvolle model passen ook alarmhekwerken die een optimale veiligheid van uw zwembad garanderen.

De pluspunten

Een unieke schoonheid die versterkt wordt door de afgeronde vormen die ook voorbij de trap doorlopen en de mogelijkheid om in dit zwembad verschillende zones te creëren: om te spelen, te relaxen, te zwemmen. Het zwembad Emma is de perfecte combinatie van originaliteit en sierlijkheid.

Met zijn vrije vorm maakt Emma zowel relaxen als waterpret mogelijk. En u kunt het helemaal aan uw wensen aanpassen.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht