Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Toscane Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Toscane Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Zwembad, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur Zwembad, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Toscane Zwembad, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Toscane

Zwembad Sara

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Sara 08
Afmetingen : 8,29m x 3,64m
Trap : Inside
Liner : Toscane
Rechthoek

Zwembad SaraSara

Het rechthoekige zwembad Sara verleidt met zijn stijlvolle, harmonieuze lijnen. De vorm, die door de afgeronde hoeken wordt verzacht, maakt het mogelijk dit zwembad in elk soort omgeving te integreren, zowel klassieke, moderne als meer exotische. 

Dit zwembad is ruim en kan zowel gebruikt worden om rustig wat in het water te liggen als om te spelen of intensief te zwemmen. Dankzij de vele opties kunt u het volledig aan uw smaak aanpassen en ook inspelen op de eigenschappen van uw terrein: dit is een uitgelezen kans om een plek te creëren die bij u past!

Afmetingen

Het zwembad Sara is verkrijgbaar in verschillende maten en de beschikbare oppervlakte varieert van 15,5 m² tot 46 m²; ideaal om mooie lengtes te zwemmen en naar hartenlust te kunnen spelen.

Standaarduitrusting

Met de geïntegreerde trap Inside boet u niet in aan zwemlengte en kunt u optimaal van de beschikbare ruimte profiteren.

De uitgebreide standaarduitrusting biedt heel wat mogelijkheden om uw zwembad Sara te personaliseren. Een van die aspecten is de liner, waarbij u de keuzemogelijkheden hebt tussen verschillende kleuren. Kies ook het bodemprofiel dat overeenstemt met de manier waarop u het zwembad wilt gebruiken: een vlakke bodem, een aflopende bodem, een duikbodem of een diep bad (als optie). Voor het onderhoud kunt u opteren voor verschillende filtersystemen die speciaal voor uw zwembad zijn gefinetuned en die aan uw behoeften voldoen (plaats, techniek).

Comfortopties

Om een ideale recreatieruimte te creëren zijn er tal van opties waarmee u uw zwembad Sara kunt uitrusten. Zo kunt u de (geïntegreerde) Inside-trap van een roterende balneokit voorzien om u tussen twee zwembeurten door zalig te laten masseren. De trap kan ook uitgerust worden met led-spots die, in combinatie met een led-schijnwerper, uw zwembad er nog mooier laten uitzien en ervoor zorgen dat u ook ’s avonds laat kunt zwemmen. 

Aanvullende filtersystemen, optionele kleuren voor de liner en stijlvolle tegels met antisliplaag vervolledigen het optie-aanbod. 

Zorg er tot slot voor dat de omgeving van uw zwembad veilig is dankzij verschillende alarmtypes, hekwerken en afdekmogelijkheden.

De pluspunten 

De lichtjes afgeronde hoeken zorgen voor een optimale watercirculatie. Het water stroomt keurig rond, wordt optimaal gefilterd en dat alles vereenvoudigt het zwembadonderhoud. U kunt zich dus verheugen op meer zwemplezier en meer vrije tijd!

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht