Zwembad, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 10,40m x 4,80m, escalier Roman, liner Marbella Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 8,88m x 4,23m, escalier Roman, liner Grijs gemarmerd Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Paso, liner Gris Zwembad, Barbara, 7,02m x 3,76m, escalier Paso, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Toscane Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Échelle, liner Turquoise

Zwembad Barbara

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Barbara 09
Afmetingen : 8,88m x 4,23m
Trap : Roman
Liner : Turquoise
Rechthoek

Zwembad BarbaraBarbara

Dit rechthoekige zwembad is klassiek en stijlvol. Het kan perfect in uw tuin geïntegreerd worden en zal die niet alleen mooier maken, maar ook gezelliger. De hele zomer lang zult u met het gezin of met vrienden kunnen genieten van een aangename, ontspannende plek waar u het gevoel hebt dat u met vakantie bent zonder dat u ergens heen moet gaan.

De afgeronde hoeken van het zwembad Barbara vergemakkelijken het onderhoud omdat het water overal goed doorstroomt. Een sterk argument voor wie in zijn vrije tijd zoveel mogelijk wil kunnen zwemmen!

Afmetingen

Om het zo goed mogelijk bij uw wensen en de grootte van uw tuin te laten aansluiten is het rechthoekige zwembad Barbara in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het kleinste formaat is 6,09 meter lang en 3,76 meter breed en biedt een totale oppervlakte van 28 m². Voor het grootste model bedragen de afmetingen 11 X 5,45 meter, goed voor een totale oppervlakte van 43 m²; daar kunnen zwemliefhebbers zich echt in uitleven. Daartussenin kunt u uit verschillende andere afmetingen kiezen en op aanvraag zijn er ook grotere modellen verkrijgbaar.

Standaarduitrusting

Dit zwembad wordt geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting: een ruim kleurenassortiment voor de liner, de keuze tussen een vlakke bodem, een aflopende bodem of een duikbodem, afhankelijk van het zwembadplezier dat u wilt, en een klassiek filtersysteem met patronen of met zand.

Comfortopties

Elk zwembad van Waterair wordt gepersonaliseerd zodat elke klant een zwembad kan creëren dat bij hem past en aan zijn wensen voldoet. Design tegels van STONE met antisliplaag, schijnwerpers, overkapping: voeg de elementen van uw keuze toe aan het zwembad Barbara. Om het veilig te maken kunt u kiezen voor een alarm, een hek of een overkapping. 

De pluspunten 

Het zwembad Barbara Waterair ontving de tweede prijs tijdens de ‘Trophées de la piscine 2013’. Het zwembad kan vanwege zijn bijna rechthoekige vorm gemakkelijk afgedekt worden en biedt tegelijk de voordelen van een vrijevorm zwembad.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht