Zwembaden Waterair helpt u bij de aanleg van uw zwembad zodat het zo goed mogelijk aan uw wensen en uw budget beantwoordt. Groot of klein, er is altijd wel een rechthoekig zwembad dat geschikt is voor uw terrein en het tot blikvanger van uw tuin maakt. Een zwembad is perfect om pret te maken, te zwemmen en samen gezellige momenten te beleven.

Personaliseer uw zwembad en kies een losse of ingewerkte trap, verlichting, misschien zelfs een deel met balneotherapie en maak van uw zwembad een unieke plek die aan al uw wensen voldoet.

Bekijk ons gamma rechthoekige zwembaden en kies het zwembad dat het beste bij u past!

 Rechthoek

Het rechthoekige zwembadmodel Barbara vormt een harmonieus geheel met de rest van uw tuin. De afgeronde hoeken van dit rechthoekige zwembad vergemakkelijken het lopen rondom het zwembad. Een bijkomend voordeel van dit rechthoekige zwembad met afgeronde hoeken is dat het onderhoud eenvoudiger is dan dat van een zwembad met rechte hoeken.

Zwembad, Barbara, 10,40m x 4,80m, escalier Roman, liner Marbella Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise Zwembad, Barbara, 7,95m x 4,23m, escalier Roman, liner Turquoise
Het voorbeeldformulier bekijken Barbara

Het rechthoekige zwembad Sara verleidt met zijn stijlvolle, harmonieuze lijnen. De vorm, die door de afgeronde hoeken wordt verzacht, maakt het mogelijk dit zwembad in elk soort omgeving te integreren, zowel klassieke, moderne als meer exotische. 

Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Toscane Zwembad, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Zwembad, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur
Het voorbeeldformulier bekijken Sara

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht