Zwembad, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Zwembad, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Zwembad, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Roman, liner Grijs gemarmerd Zwembad, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Zwembad, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Zwembad, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Roman, liner Grijs gemarmerd Zwembad, Olivia, 8,80m x 4,15m, escalier Échelle, liner Toscane

Zwembad Olivia

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Olivia OV1 - 237
Afmetingen : 5,16m x 2,37m
Trap : Échelle
Liner : Toscane
Ovaal

Zwembad OliviaOlivia

U droomt ervan een zwembad aan te leggen in uw tuin, maar u vreest dat u niet genoeg plaats hebt? Kies voor het zwembadmodel Olivia, een model dat zowel praktisch als esthetisch is! Dankzij de ovaalvorm past het op elk soort terrein. Dit klassieke zwembad is duidelijk een meerwaarde voor uw huis en het hele gezin kan er heerlijk in spelen en relaxen. Door de ruimte optimaal te gebruiken, blijft de zwemlengte onveranderd.

Afmetingen

Het aantal varianten van het  zwembad Olivia is eindeloos, of toch bijna. De lengte varieert van 4,23 m tot 10,33 m, met een proportioneel aanpasbare breedte van 2,37 m tot 4,75 m (andere afmetingen op aanvraag). Omdat de afmetingen zoveel variatiemogelijkheden bieden, vindt u altijd een zwembad dat perfect is voor de ruimte die u wilt besteden. Uw ovalen zwembad kan ook de vorm aannemen van een zwemkanaal, met de afmetingen 11,95 m x 3,57 m, ideaal voor echte sportievelingen.

Standaarduitrusting

Een liner in muntkleur, azuurblauw, grijs, toscane, al dan niet gemarmerd, u beslist over de stijl van uw zwembad. U kiest tussen een vlakke bodem van 1,20 of 1,50 m, een geleidelijk aflopende bodem, een duikbodem of een diep bad, afhankelijk van hoe u uw ovalen zwembad wil gebruiken: voor het gezin of om te sporten.

Comfortopties

Bij het zwembad Olivia zijn tal van elementen als optie verkrijgbaar. De trap Orbis, Paso of Roman, afhankelijk van de vorm en de breedte die u wenst.

Ook de randtegels van het zwembad kunt u personaliseren: dankzij hun moderne design zullen de Stone-tegels uw zwembad extra cachet geven. Ze hebben een antisliplaag en zijn stevig en zorgen ervoor dat de zwembadomgeving veilig is. Denk ook aan een alarm, een omheining met toegangshek en gepaste afdekking om uw zwembad te beschermen.

De pluspunten 

Dit ovalen zwembad is makkelijk te beschermen met een afdak of kan eenvoudigweg met een zeil afgedekt worden. De afgeronde vormen zorgen voor  een aangename en comfortabele circulatie rond het zwembad. Voor de sportievelingen onder u, het model Olivia is ook verkrijgbaar als zwemkanaal. 

Klein of groot, Olivia is een ovaal zwembad dat volledig gepersonaliseerd kan worden om aan al uw wens te voldoen.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht