Zwembad, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Toscane Zwembad, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Zwembad, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris

Zwembad Elsa

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Elsa 8-385
Afmetingen : 8,50m x 3,85m
Trap : Enjoy
Liner : Toscane
Ovaal

Zwembad ElsaElsa

Ontdek het zwembadpakket Elsa. Met zijn tijdloze design zal het u ongetwijfeld bekoren.

Dit zwembad valt op door zijn zuivere, langwerpige vorm die het makkelijk maakt om rondjes te zwemmen. Het is trendy en dankzij de zachte rondingen past het perfect in de tuin. Het is perfect als familiezwembad en beantwoordt aan alle wensen en elk gebruik. 

Afmetingen

Dit ovaal zwembad is beschikbaar in 8 formaten. De lengte varieert tussen 6,43 en 12,01 m, de breedte tussen 3,57 en 4,15 m. Het zwembad Elsa is uitgerust met de royale trap Enjoy, die bovendien erg comfortabel is en zitplaatsen biedt. U kiest zelf in welke van de vier afgeronde hoeken u de trap wil plaatsen. Dit zwembad is zowel geschikt voor sportieve zwemmers als voor wie vooral waterpret wil beleven.

De pluspunten 

Het model Elsa is uitgerust met de allernieuwste trap Enjoy en wint daardoor zowel aan originaliteit als aan schoonheid. Deze trap met antisliplaag is ook erg praktisch: hij wordt in het zwembad geplaatst, in de hoek die u kiest, en beperkt de zwemlengte niet.

Comfortopties

U kunt de trap van het zwembad Elsa uitrusten met een balneokit en zo de genoegens van een wellnessbehandeling ervaren. Een andere optie zijn de led-spots van Escalight, die uw zwembad verlichten en op zomeravonden extra sfeer creëren.

Standaarduitrusting

Kies zelf de kleur van uw liner: azuurblauw, munt, toscane, grijs… er is een ruime keuze tinten beschikbaar zodat u een zwembad kunt aanleggen dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Creëer het zwembad dat bij u past en kies ook zelf het bodemprofiel: een vlakke bodem van 1,20 m of 1,50 m, een duikbodem of een diep bad.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht