Sober en elegant, voor een moment van ontspanning of om met het hele gezin in te spelen, een ovaal zwembad komt aan al uw wensen tegemoet. Zwembaden Waterair helpt u uw droom waar te maken en stelt u een zwembad voor dat past bij uw plannen, uw terrein en uw budget. Verschillende afmetingen, met of zonder trap, voorzien van verlichting of misschien met gedeelte voor balneotherapie: maak van uw zwembad een heerlijke plek en ga op vakantie in uw eigen tuin.

Om u te helpen bij het kiezen van een ovaal zwembad dat aan uw wensen voldoet, komt Zwembaden Waterair bij u thuis om gratis en zonder verplichting een inplantingsstudie te doen. Zo kunt u bespreken welke vorm, welk model en welk formaat u graag zou willen!

 Ovaal

Het ovalen zwembadmodel Olivia is makkelijk in te passen op ieder type terrein. De ronde uiteinden en de ovalen vorm vergemakkelijken de doorgang en optimaliseren het oppervlak van uw terrein.

Zwembad, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc
Het voorbeeldformulier bekijken Olivia

Elsa is een zeer modern zwembad met zuivere lijnen en een eenvoudig maar elegant design!
Het sterke punt: de ingebouwde trap Enjoy die een royale, gezellige zithoek biedt en de zwemlijn niet beperkt.

Zwembad, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Zwembad, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris
Het voorbeeldformulier bekijken Elsa

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht