Zwembad, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Zwembad, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Zwembad, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Toscane

Zwembad Sofia

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Sofia 07
Afmetingen : 7,16m x 4,36m x 3,72m
Trap : Enjoy
Liner : Toscane
Niervormig

Zwembad SofiaSofia

Het stijlvolle en resoluut moderne zwembad Sofia heeft alles om te verleiden. Het niervormige zwembad past zich makkelijk aan aan de bestaande tuinindeling. Ontdek alle aspecten van een van de nieuwste creaties van Zwembaden Waterair. 

Afmetingen

Het zwembad Sofia is beschikbaar in 4 afmetingen. De lengte varieert van 6,04 m tot 9,05 m, de breedte van 3,53 m tot 5,36 m, en de totale oppervlakte van 17 tot 38 m2. Dankzij die afmetingen kan het in elk type tuin worden ingepast. 

Standaarduitrusting

Het zwembad Sofia is uitgerust met de ingewerkte trap Enjoy en wordt geleverd met een liner in de kleur toscane, azuurblauw, grijs of munt. 

Kies welk profiel het beste bij u past: een vlakke bodem van 1,20 m of een duikbodem. 

Voor het filtersysteem kunt u kiezen uit een:

- Filtersysteem met patronen

- Filtersysteem met zand

- Filwat compact System

De adviseur van Zwembaden Waterair kan u helpen om het filtersysteem te kiezen dat het beste bij uw zwembadgebruik past.

Comfortopties

Personaliseer uw ontspanningsruimte en laat al uw wensen in vervulling gaan dankzij de verschillende opties die Zwembaden Waterair aanbiedt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vlakke bodem van 1,50 m, en voor stijlvolle en slijtvaste Stone-randtegels. Voor het filteren van het zwembad kunt u een keuze maken uit de filtersystemen Locatec, Locaroc en Locatec Premium. 

Voor meer comfort en gebruiksplezier kunt u opteren voor balneotherapie, om u tussen twee zwembeurten door heerlijk te laten masseren, of voor tegenstroomzwemmen. 

Liefhebbers van nachtelijke zwempartijen kunnen zich laten verleiden door witte of gekleurde ledspots. 

De pluspunten

De geïntegreerde trap en de plaatsing ervan zorgen ervoor dat de baanlengte niet wordt ingekort en u optimaal van uw zwembad kunt profiteren. 

Het niervormige zwembadmodel Sofia kan ook makkelijk afgedekt worden, zowel met een overkapping als met een afdekzeil. Dankzij de uitgekiende elegantie en de bescheiden afmetingen past het in elk type tuin. 

Het zwembadmodel Sofia is volledig personaliseerbaar, perfect dus om een ontspanningsruimte te creëren die aan al uw wensen voldoet!

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht