Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Piscine semi enterrée Zwembad, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,16m x 4,30m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Zwembad, Eva, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Zwembad Eva

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Eva
Afmetingen : 7,78m x 4,99m x 2,96m
Trap : Pacio
Liner : Gris
Niervormig

Zwembad EvaEva

Wilt u in uw tuin een gezellige plek creëren waar u kunt ontspannen en optimaal van de mooie dagen kunt genieten? Ontdek dan het model Eva, een zwembad met elegante lijnen dat speciaal ontworpen is om harmonieus centraal in de tuin te worden ingeplant, ongeacht de stijl of de grootte van uw tuin. In 2013 door de ‘Trophées de la piscine’ bekroond met de eerste prijs in de categorie ‘bij een particulier geplaatst’. Dit niervormige zwembad weet elk jaar weer heel wat koppels en gezinnen te overtuigen.

Afmetingen

Het zwembad Eva kan aan uw wensen en behoeften worden aangepast. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat we altijd een formaat vinden dat bij uw project past. Het kleinste zwembad is 7,16 m lang bij 4,30 m breed, het grootste is 8,92 m lang bij 5,44 m breed. De oppervlakte van het zwembad varieert dus van 23 tot 34,5 m²; ruim voldoende om mooie baantjes te trekken!

Standaarduitrusting

Het niervormige zwembad Eva wordt geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting waarvan u bepaalde delen kunt personaliseren. Zo krijgt u een mooie Pacio-trap en kunt u de kleur van uw liner afstemmen op de stijl van uw tuin (munt, azuurblauw, marbella, grijs of toscane). Ook de bodem wordt afgestemd op hoe u het zwembad wilt gebruiken. Een duikbodem, een aflopende bodem, een vlakke bodem of een diep bad, voor elke zwembadgebruiker is er een geschikt bodemprofiel waardoor hij volop kan genieten van recreatief of intensief zwemmen, van duiken of waterpret.

Comfortopties

Laat uw wensen de vrije loop en richt uw zwembadomgeving zo in dat ze een afspiegeling is van uzelf en aansluit op de eigenschappen van uw terrein. Verfraai de rand van uw zwembad Eva met stijlvol design tegels met antisliplaag, zoals STONE-tegels; verlicht uw zwembad met spots die op mooie (maanverlichte) avonden een zacht licht verspreiden; of ga voor de optie balneotherapie om tussen twee zwembeurten door heerlijk te ontspannen. 

Voor de veiligheid rond het zwembad kunt u kiezen uit een ruimte selectie producten die aan alle geldende normen voldoen. Veiligheidsafdekking, alarm, hekwerk: beveilig de omgeving van uw zwembad zoals u dat wilt.

De pluspunten 

Met zijn harmonieuze krommingen en eigentijdse lijn past het zwembad Eva in elk soort tuin. Als u dat wenst, kunt u verschillende zones creëren: een zone om te spelen, om te zwemmen, om te relaxen.

Eva is een niervormig zwembad en heeft daardoor een aparte uitstraling. Dankzij de ingewerkte Pacio-trap is het een heerlijke plek om te ontspannen.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht