Zwembad, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Zwembad, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Zwembad, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Zwembad Sara Mini

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Sara Mini 03
Afmetingen : 3,88m x 2,71m
Trap : Inside
Liner : Menthe
Mini

Zwembad Sara MiniSara Mini

U droomt van een zwembad in uw tuin, maar u vreest dat u niet genoeg plaats hebt? Ontdek het nieuwe minizwembad Waterair Sara Mini, een klein zwembad dat ideaal is om heerlijk te ontspannen en bijna geen plaats inneemt. Dit model is praktisch en stijlvol en past zich aan aan elke tuin, hoe klein ook. Maak het zwembad helemaal af en kies uit de vele uitrustingsopties om het volledig naar uw wensen in te richten.

Afmetingen

Het zwembad Sara Mini is ontwikkeld om makkelijk in kleine tuinen te worden ingeplant. Het is 3,88 m lang bij 2,71 m breed, ideaal om u op warme dagen te verfrissen en heerlijk te relaxen. Dit zwembadmodel is uitgerust met een vlakke bodem van 1,20 m.

Standaarduitrusting

Het zwembad Sara Mini wordt geleverd met een liner in de kleur van uw keuze: toscane, azuurblauw, grijs of muntkleur. De trap Inside is in het zwembad ingewerkt zodat de zwemoppervlakte maximaal benut wordt en u optimaal kunt ontspannen. 

Voor het filtersysteem kunt u kiezen tussen:

- Filtersysteem met patronen

- Filtersysteem met zand

- Filwat compact System

De adviseur van Zwembaden Waterair kan u helpen om het filtersysteem te kiezen dat het beste bij uw zwembadgebruik past.

Comfortopties

Er zijn verschillende opties om het zwembad van uw dromen helemaal af te maken. Kies voor Stone-tegels en creëer een fraaie zwembadrand; hun moderne design en de ecru kleur zullen uw zwembad extra stijlvol maken.

Maak gebruik van witte of gekleurde ledspots om ook ’s avonds volop van uw minizwembad te kunnen genieten. Rust de trap uit met balneokits of Escalight-verlichting en geef uw zwembad zo het perfecte design.

De pluspunten

Door de kleine afmetingen is het praktisch als u wat afkoeling en ontspanning zoekt, en omdat het zwembad langer is dan 3,5 m kunt u een zwemelastiek gebruiken als u wilt trainen.

Ideaal om te ontspannen en perfect integreerbaar op een kleine oppervlakte: het zwembad Sara Mini heeft het allemaal!

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht