Zwembad, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Zwembad, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane

Zwembad Olivia Mini

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Olivia Mini 237
Afmetingen : 4,23m x 2,37m
Trap : Échelle
Liner : Toscane
Mini

Zwembad Olivia MiniOlivia Mini

U wilt graag een zwembad in de tuin maar u hebt niet voldoende ruimte? Het nieuwe model Olivia Mini is de jongste telg in het aanbod Minizwembaden van Zwembaden Waterair. Dit model is praktisch en oogt mooi en het kan perfect op een kleine oppervlakte worden geplaatst. 

Olivia Mini is een klein zwembad dat tegemoetkomt aan al uw wensen voor waterpret en heerlijk ontspannen!

Afmetingen 

Met een lengte die varieert van 3,30 tot 4,23 meter kan het zwembad Olivia Mini in elke tuin geïntegreerd worden, zelfs in de allerkleinste. Dankzij de vlakke bodem van 1,20 m kunnen zowel kinderen als volwassen in het zwembad staan en dolle pret beleven. 

Standaarduitrusting 

Het zwembad Olivia Mini wordt geleverd met een liner in de kleuren toscane, azuurblauw, grijs of munt. Kies een persoonlijke stijl voor een zwembad dat bij u past. 

Comfortopties 

Optimaliseer uw comfort en maak een keuze uit de vele elementen die als optie beschikbaar zijn. Zo kunt u dankzij de trap Orbis makkelijk en veilig in en uit uw zwembad stappen. De Stone-tegels zorgen voor een perfecte afwerking. Ze hebben een antisliplaag, zijn slijtvast en mooi en vormen een perfecte overgang tussen het zwembad en de tuin. En om ook ’s avonds volop van uw zwembad te genieten, kunt u ledspots toevoegen. 

De pluspunten 

Dankzij de afgeronde vormen:

-kunt u makkelijker en comfortabeler rondjes zwemmen in het zwembad
- is het makkelijker te onderhouden
- kan het eenvoudig afgedekt worden

Met Olivia Mini kunt u een zwembad installeren waar u dacht dat zoiets onmogelijk was!

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht