Ingegraven en half-ingegraven zwembaden hoeven niet altijd op een groot terrein te worden aangelegd, daarom biedt Zwembaden Waterair ook kleine modellen aan. Dankzij deze minizwembaden kunt u in uw tuin een gezellige, ontspannende ruimte creëren waar u tijdens de zomer veel plezier aan zult beleven. Deze zwembaden zijn mooi en perfect in te passen. Ze zijn een charmante troef, iets waar niemand naast kan kijken.

Net zoals de grote zwembaden kan elk minizwembad volledig gepersonaliseerd worden. Extra lichtspots, een trap of een gedeelte met balneotherapie, de kleur van de liner, de randafwerking: met meer dan 90 modellen, goed voor 200.000 verschillende varianten, kunt u een zwembad ontwerpen dat helemaal bij u past!

 Mini

Het zwembadmodel Olivia Mini past perfect in elke tuin, zelfs in de allerkleinste. Dankzij de afmetingen en de vorm is dit zwembad de ideale plek om verkoeling te vinden. De afgeronde hoeken maken dat u aangenaam rondjes kunt zwemmen. 

Zwembad, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane
Het voorbeeldformulier bekijken Olivia Mini

Het zwembadmodel Sara Mini heeft de ideale afmetingen om probleemloos in elke tuin te worden ingeplant, zelfs in de allerkleinste, want het heeft niet eens 10 m² nodig.

De trap is in de hoek geplaatst zodat er zoveel mogelijk plaats over blijft om te zwemmen. Dit model van Zwembaden Waterair is ideaal voor waterpret en ontspanning, maar ook voor uw sessies aquabike.

Zwembad, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Zwembad, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe
Het voorbeeldformulier bekijken Sara Mini

U heeft weinig ruimte, maar u wilt toch graag een zwembad? Het functionele en goed uitgeruste zwembad Lola Mini vindt op ieder klein terrein wel een plaatsje. Dit kleine, ingegraven zwembad is namelijk ideaal voor kleine terreinen, maar doet in niets onder voor de grotere zwembaden.

Zwembad, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella
Het voorbeeldformulier bekijken Lola

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht