Liners

Kleed uw zwembad aan… De liners van WATERAIR garanderen de perfecte waterdichtheid van uw zwembad. Kies wat het beste bij u past!

Op onze liners rust een garantie van 12 jaar (tegen alle fabricagefouten, conform onze algemene voorwaarden). Ze zijn gemaakt van PVC van een dikte van 75/100e, geproduceerd in de fabriek volgens de vorm en de afmetingen van uw zwembad.

Gemarmerde liner in arduin

Gemarmerde liner in arduinGemarmerde liner in arduin

De arduinkleur en gemarmerde motieven zorgen voor een intense reflectie. Het spiegeleffect van deze nieuwe liner geeft uw zwembad extra cachet en zorgt voor een moderne toets in de tuin.


Nieuw in 2017

Liner Toscane

Liner ToscaneLiner Toscane
Door zijn zachtheid verleent de liner Toscane uw zwembad de uitstraling van de Caraïbische zee.

Liner Bleu Azur

Liner Bleu AzurLiner Bleu Azur
Wilt u graag dat het water in uw zwembad glashelder en doorzichtig is? Kies dan voor de liner blauw Azur. Het water zal er glashelder en blauwachtig uitzien. U kunt moeiteloos de bodem van het zwembad zien en de fonkelende weerspiegeling van de zonnestralen in het water zal u bekoren.

Liner Menthe

Liner MentheLiner Menthe
U waant zich gegarandeerd in een andere omgeving dankzij onze muntkleurige liner: uw water zal de kleur van een lagune hebben en het zwembad maakt als van nature deel uit van uw tuin, terwijl het een tropisch tintje toevoegt.

Grijze Litter

Grijze LitterGrijze Litter
De moderne designkleur van de grijze zwembadliner geeft uw zwembad een discrete en stijlvolle uitstraling.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht