Het Waterair-paneel


Het Waterair-paneel: de juiste keuze!

De Zwembaden van Waterair zijn 100% origineel en kunnen bogen op een exclusieve en gepatenteerde technologie. Het raamwerk is gemaakt van dikke panelen van gegolfd staal voorzien van een meerdere beschermlagen, die een mechanische weerstand een een uitzonderlijke duurzaamheid garanderen.

Waarom stalen panelen?

Mechanische eigenschappen
Staal heeft mechanische eigenschappen waardoor het bestand is tegen extreme omstandigheden.

Vrije vormen
Dankzij de unieke eigenschappen (waaronder elasticiteit) is het mogelijk om een oneindige hoeveelheid vormen te creëren, zodat de modellen op harmonieuze wijze passen in hun omgeving.

Respect van het milieu
Staal is een duurzaam materiaal dat zijn eigenschappen meerdere tientallen jaren behoudt. Bovendien is staal een van de meest hergebruikte materialen ter wereld.

Eenvoudig te installeren
Staal is snel en makkelijk te gebruiken. De elementen worden in de fabriek gemaakt en alleen het monteren wordt ter plekke gedaan.

Comfort en energiebesparing
Als staal wordt gecombineerd met andere materialen, biedt het interessante mogelijkheden voor isolatie.

Aanpasbare constructie
De stalen constructies zijn aanpasbaar en passen zich makkelijk aan aan uw veranderende behoeften.

Aan het einde van de 19e eeuw revolutioneert het gebruik van staal de hele bouw.
Hier ziet u de Eiffeltoren in Parijs (1889) en de Burj Al Arab in Dubaï (1993).

Een uitzonderlijke weerstand


Het onderzoeksrapport van het bureau VERITAS (MLH1B970074F) bevestigt de berekeningen die bewijzen dat de panelen van Waterair bestand zijn tegen het viervoud van de maximumdruk op de structuur.

Bovendien laten deze berekeningen zien dat het paneel van Waterair stabieler is dan een betonnen muur van wel 45 cm breed.


Een structuur die niet scheurt

 Dankzij de stevigheid van de stalen zwembadpanelen is uw Waterair-zwembad bestand tegen extreme omstandigheden. Uw zwembad is bestand tegen strenge vorst en kleine terreinverschuivingen en kan worden aangelegd in een aardbevingsgevoelig gebied zonder dat het scheuren of schade zal vertonen, zodat uw investering gewaarborgd blijft.

Een onovertroffen duurzaamheid

 Het Waterair-paneel kan bogen op unieke, technologische knowhow: een bescherming van meerdere lagen die uw zwembad in kit een beproefde duurzaamheid garandeert.

Het Waterair-paneel is gemaakt van: - een kern van gegolfd staal van 150/100e - Aan weerskanten voorzien van een gegalvaniseerde legering die een uitstekende bescherming tegen corrosie biedt - aan beide kanten voorzien van een composietbeschermlaag die garant staat voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

* Niet degressief met betrekking tot alle fabricagefouten, conform onze algemene garantievoorwaarden.

Goed om te weten :
De testen die CETIM onder de meest extreme omstandigheden (die uw Waterair-zwembad zeker niet zal kennen) heeft uitgevoerd, bewijzen dan na 3.000 uur zoute mist (hetgeen gelijk staat aan 30 jaar blootstelling aan de zout stuifwater), er geen enkel spoor van roest te bespeuren is.
Vraag
uw catalogus aan
GRATIS
Persoonlijke offerte Vraag een gratis, persoonlijk plaatsingsadvies aan

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht