filtration piscine filwat
filtration piscine filwatfiltration filwatfiltration piscine


Hij is mooi van vorm, discreet, eenvoudig te installeren en vervangt op een voordelige manier de technische ruimte.

Filwat Compact System ® is een filterblok dat ontworpen is om op ieder gewenst moment 2 verschillende, verwisselbare soorten filters te kunnen gebruiken, afhankelijk van de directe omgeving rond het zwembad :
  • het wegwerpfilter EASY BAG CS is een gepatenteerd systeem van Zwembaden WATERAIR (6 filters meegeleverd) dat heel eenvoudig om de 2 tot 5 weken vervangen kan worden. Verwijder het oude filter en plaats het nieuwe filter: dat is alles!
  • een traditioneel cartridgefilter (optioneel), voorzien van een breed filtrerend oppervlak voor een optimaal resultaat.


    • Een groot aantal functies worden standaard meegeleverd, zoals de automatische waterniveauregelaar. Filwat Compact System® wordt systematisch onder druk getest in de fabriek. Alle elektrische en mechanische onderdelen zijn ontoegankelijk voor kinderen

Filtratie

Filwat Compact System®

Filwat Compact System® is ontworpen door Zwembaden WATERAIR, gecertificeerd door TÜV (N°R60022656) en voorbehouden aan zwembaden met een oppervlak dat kleiner is dan 35m2 (uitgezonderd diep bad).