Filtratie

Kies het filtersysteem dat bij uw zwembad past.
Het respect van water en milieu is voor Zwembaden Waterair een prioriteit. Wist u dat een goed onderhouden zwembad nooit geleegd hoeft te worden? Daarom is het zo belangrijk om een goed filtersysteem te kiezen, in combinatie met onderhoudsproducten van goede kwaliteit: deze garanderen helder water van goede kwaliteit en bovenal, een lage waterconsumptie.
De multifunctionele, aanpasbare technische ruimte

Locatec® is een multifunctionele, geïndustrialiseerde technische ruimte en een exclusief ontwerp van Zwembaden WATERAIR. Locatec® is mooi en praktisch en garandeert u een optimaal gebruikscomfort.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

De multifunctionele, aanpasbare technische ruimte

Locatec® Premium beschikt over alle voordelen van de Locatec®, maar is uitgerust met nog meer comfortvoorzieningen. Zo is de douchebak voorzien van een vlonder die er uitziet en aanvoelt als hout en die het geheel een elegante uitstraling verleent.
Locatec® Premium is voorzien van zuigkleppen en kan worden uitgerust met een electrolyseapparaat met zout .

Filwat Compact System® is ontworpen door Zwembaden WATERAIR, gecertificeerd door TÜV (N°R60022656) en voorbehouden aan zwembaden met een oppervlak dat kleiner is dan 35m2 (uitgezonderd diep bad).

Zwembaden Waterair biedt u een klassiek filtersysteem met een cartridge die in een technische ruimte dicht bij het zwembad of in de kelder van uw woning wordt geplaatst.

Het filtertsysteem met zand of cartridges is eenvoudig te installeren in een technische ruimte dicht bij het zwembad of in de kelder van uw woning.
De voorgemonteerde filtermethode

Intelligente technische ruimte voor kleine en middelgrote zwembaden, voorgemonteerd in de fabriek, praktisch en eenvoudig te installeren.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht